Selecteer een pagina
Uniek Culturele Hoofdstad arrangement in samenwerking met Sailcharter Friesland en Jachthavenrestaurant Sailors Inn.

Sailors Inn

Bij Restaurant Sailors Inn gaan we echte vertrouwensrelaties aan met onze partners en we serveren het lekkerste eten passend bij het seizoen. Onze koks bereiden echt voedsel in een keuken die hen inspireert om hun beste ideeën en eigen kwaliteiten tot uiting te brengen. Wij geloven in de kracht van het restaurant als ontmoetingsplek. Samen lekker eten en drinken aan een gemeenschappelijke tafel. Een alledaagse en juist ook buitengewone plek waar vriendschappen ontstaan en ideeën worden geboren.

Sail Charter Friesland

Bij Sail Charter Friesland gaan we echte relaties aan met onze klanten en we verhuren de mooiste platbodems. Onze mensen houden de schepen in de beste conditie. Wij geloven in de kracht van varen als ontspanning. Samen lekker eten en drinken aan een gemeenschappelijke tafel aan boord van de Sulis, een prachtige Lemsteraak. Geniet van het water en de ondergaande zon vanaf het IJsselmeer.
Na een middagje wandelen door de schitterende, friese elfsteden-stad Hindeloopen, beleef je een 3 gangen diner met friese producten. Vis en Vlees en lokale specialiteiten. Na het diner zien we de zon ondergaan over/op het IJsselmeer, aan boord van een traditioneel, zeilende, Vissersboot.
Een bijzonder belevenis: Het pittoreske havenstadje Hindeloopen -met zijn rijke historie uit zeilvaart en handel- verkennen. De oude haven met de Sluis en het Sluiswachtershuis, de kleine straatjes en pleintjes en het Strand van Hylpen (de friese naam voor Hindeloopen) genieten.
18:00 uur start het programma:

Jullie zijn uitgenodigd voor een borrel met echte friese Beerenburg, droge worst van de slager en kaasblokjes aan boord van een echte Lemsteraak in de Jachthaven Hindeloopen.

Na de gezellige borrel aan boord, genieten we van een 3 gangen diner in het Havenrestaurant “Sailors Inn

Een fries 3 gangen diner met traditionele gerechten en vis en vlees uit de regio.

Menu:

Overheerlijke friese mosterdsoep, bereidt met spekjes en mosterd.

Een heerlijke hele schol in de pan, of kiest u liever voor slibtongetjes in boter gebakken?

Schnitzel Jaques, speciale garnituur met spek, champignons, uien en paprika.

of Sate van varkenshaas, bereidt met heerlijke sate saus, kroepoek en atjar.

Uiteraard worden onze hoofdgerechten geserveerd met gebakken aardappeltjes, frietjes, salade en een warme passende seizoensgroente.

Ons dessert is een bijzondere eigengemaakte suikerbroodijs, met een toefje slagroom voor de liefhebber.

Zeilend de zonsondergang in, zo sluit u de avond af!

Na het 3 gangen menu in het Sailors Inn restaurant gaan we aan boord van onze Lemsteraak en varen we het Ijsselmeer op. Afhankelijk van weer en wind, genieten we van een mooie zonsondergang zeilend of voor anker op een van de mooiste plekken in Friesland,… voor de friese kust van Hindeloopen en Workum.

Het programma eindigt ca. 30 minuten na zonsondergang in de haven van Hindeloopen. Wie de avond gezellig wil afsluiten aan de bar van het restaurant Sailors Inn, is van harte welkom.

Arrangement geldt voor alle zaterdagen in de maanden juli, augustus en september:

  • Borrel , kaas, droge worst en Beerenburg, aan boord van een traditioneel zeilschip, een echte Lemsteraak in de Jachthaven Hindeloopen.
  • 3 Gangen Menu in het Havenrestaurant Sailors Inn, Hindeloopen ( Dranken niet inklusief )
  • “Sunset” Zeiltocht met een Lemsteraak op het IJsselmeer. Zeilend in de zonsondergang. 

 

“De mooiste zonsondergang van Friesland” arrangement € 79,50 per person.

(minimaal 6 personen, maximaal 12 personen. Bij groepsboekingen van 8 of meer personen ook op andere weekdagen mogelijk)

Show Buttons
Hide Buttons